CIAT je vodeći europski proizvođač opreme za grijanje, hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju. CIAT samostalno projektira i proizvodi široku paletu termotehničke opreme, a velika fleksibilnost u proizvodnji omogućuje prilagodbu proizvoda svakom tržištu i svim uvjetima rada, uz istovremeno zadovoljavanje najstrožih propisa iz područja komfora i očuvanja okoliša.

U više od 80 godina postojanja CIAT je izrastao u industrijsku grupaciju koja ima ključnu ulogu u području grijanja, ventilacije i klimatizacije, ali i na području optimizacije potrošnje energije, rekuperacije topline i akumulaciji energije. Stavljajući na prvo mjesto uvijek kupca, tvrtka razvija i proizvodi termotehničku opremu za različita tržišta iz područja uslužnih djelatnosti, zdravstva, rezidencijalnog i industrijskog sektora.

Sa 2200 zaposlenih u 9 tvornica širom svijeta (od čega 6 u Francuskoj, te u Španjolskoj i Italiji), kao i mrežom distributera i podružnica u preko 70 zemalja, CIAT osigurava poziciju među vodećim proizvođačima termotehničke opreme u svijetu. Od 2015. godine CIAT je dio međunarodne grupacije UNITED TECHNOLOGIES (UTC).

CIAT