Proizvodi

CIAT je jedan od najvećih europskih proizvođača opreme na području rashladne tehnike, obrade zraka i izmjene topline. Tvornica, osnovana 1934. godine, danas ima 9 proizvodnih pogona širom svijeta i 2.200 zaposlenih. Tvrtka CIAT u svojim rješenjima primjenjuje najnovije trendove termotehničke industrije posvećujući posebnu pažnju učinkovitosti uređaja i primjeni ekološki prihvatljive radne tvari. Od 2015. godine CIAT je dio međunarodne grupacije UNITED TECHNOLOGIES (UTC).

HONEYWELL s više od 100.000 zaposlenih djelatnika u gotovo 100 zemalja svijeta, inovativnim rješenjima doprinosi globalnom tehnološkom razvoju. Raznovrsni proizvodni program odnosi se na područja avio-industrije, industrijskih procesa, zgradarstva, automobilske proizvodnje i industriju specijalnih materijala.

Tvornica Salmson u Lavalu, Francuska, kao dio koncerna WILO-SALMSON AG, jedan je od najmodernijih proizvođača crpki u Europi. Tvornica je osnovana 1890. godine, a od 60-tih godina prošlog stoljeća bavi se isključivo razvojem i proizvodnjom raznih vrsta crpki.

SCHAKO je jedan od najvećih europskih proizvođača elemenata za distribuciju zraka neophodnih u sustavima klimatizacije i ventilacije. Tvrtka je osnovana 1928. godine, a danas zapošljava 600 djelatnika u 4 tvornice (dvije u Njemačkoj, po jedna u Španjolskoj i u Mađarskoj). Sjedište tvrtke nalazi se u Kolbingenu u Njemačkoj, gdje su uz proizvodne pogone smješteni i glavni laboratorij i demo centar.

CRISTOPIA ENERGY SYSTEMS dio je CIAT grupe, s glavnim uredom i tvornicom smještenom u Venceu na Francuskoj rivijeri. Osnovni proizvod tvornice su polietilenske kugle, napunjene eutektičkom smjesom hidrata soli, koje se koriste za akumulaciju rashladne energije (banke leda).

Tvornica CAREL smještena je u središtu industrijske zone sjeverne Italije u mjestu Brugine. Osnovana je 1973. godine i bavi se proizvodnjom uređaja za ovlaživanje zraka i mikroprocesorskih regulatora za rashladne sustave.

Tvrtka PANASONIC jedna je od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja s više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja širom svijeta. Uređaji maksimalne učinkovitosti usklađeni s najstrožim standardima za očuvanje okoliša proizvode se u 6 tvornica.