CIAT predstavlja svoja inovativna rješenja na tri kontinenta

Od početka 2016. CIAT je svoju ponudu proširio sa značajnim brojem novih proizvoda i usluga. U želji da te tehničke novitete što kvalitetnije približi svojim partnerima organiziran je MEĐUNARODNI CIAT TOUR. Događanje kojim se predstavljaju najnoviji proizvodi i cjelovita ponuda sustava započelo je u ožujku 2017., a održat će se u više od 70 gradova, odnosno 20 zemalja i prijeći više od 55.000 km putujući zemljama Sjeverne Afrike i Europe, te Rusijom i Turskom.

Intel Trade i CIAT pozivaju sve projektante, konzultante, investitore, upravitelje objekata, izvođače radova i arhitekte da otkriju CIAT-ove najnovije uređaje koji će biti izloženi u za to posebno opremljenom kamionu, te da se informiraju o termotehničkim rješenjima o kojima će biti govora tijekom prezentacije.

U Hrvatskoj će se CIAT TOUR kamion zaustaviti 7. prosinca 2017. u Zagrebu, 8. prosinca 2017. u Opatiji i 12. prosinca 2017. u Splitu.

Točne lokacije održavanja su:

U sva tri grada događanje će se odvijati po sljedećem programu:

  • 10.00 h do 11.00 h – dolazak uzvanika, osvježenje, razgledavanje uređaja na kamionu
  • 11.00 h do 12.30 h – PowerPoint prezentacija o cjelokupnom proizvodnom programu tvornice
    s posebnim osvrtom na novitete u programu.
  • 12.30 h do 13.00 h – pauza, razmjena mišljenja, komentari
  • 13.00 h – ručak, predblagdansko druženje

Na kamionu CIAT “Roadshowa” moći ćete vidjeti nove klima komore CLIMACIATFloway, novi Aquaciat kompaktni rashladnik i dizalicu topline, Ereba kompaktnu reverzibilnu dizalicu topline zrak/voda s Inverter tehnologijom, kao i split i multi split dizalicu topline, uključujući i kompletan program CIAT terminalnih jedinica, MAJOR LINECOADIS LINE, COMFORT LINEMELODY2. Također će biti izloženi i ITEX izmjenjivači topline s visokim stupnjem rekuperacije, novi centrifugalni kompresor s magnetskim ležajevima te Smart CIATControl i CIATM2M nadzorni sustavi. Uz prethodno navedene, na kamionu izložene uređaje, prezentacijom koja će se održati bit će obuhvaćeni i drugi značajni noviteti tvrtke kao što su rashladnici s ugrađenim “Turbocor” kompresorima, nova serija dry coolera, itd.

Fotografije sa CIAT Toura održanog u Zagrebu, Opatiji i Splitu: